Huurschade

Is de huurder met de noorderzon vertrokken en ligt jouw pand erbij als een stort? Zit er ongedierte en is ontgeuren noodzakelijk? Contacteer Deli Clean voor de schoonmaak en opfrissingswerken na huurschade.

Wij starten waar anderen afhaken

Het einde van een huurperiode is voor veel huiseigenaars het begin van een pak ellende. De huurder liet het pand beschadigd, vervuild en verwaarloosd achter.  Rommel, losgekomen behang, schimmel, dierenuitwerpselen, nicotinevervuiling en andere huurschade. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Geen werk voor een gewone poetsdienst, maar wel voor Deli Clean. We zorgen voor het ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van de volledige woning en verwijderen alle afval. We reinigen muren en plafonds, behandelen schimmel of nicotineaanslag.  Alle sporen van de vorige huurder worden professioneel verwijderd.

Onze aanpak

Deli Clean maakt jouw pand opnieuw verhuur- of verkoopklaar. We plaatsen een primerlaag op muren en plafonds, zodat de woning meteen een frisse indruk krijgt. Schilderen, behangen, vloerbekleding plaatsen, kleine herstellingen... Het maakt allemaal deel uit van onze complete service. Wat de reden ook is – huurschade, een overlijden, sporen van druggebruik en andere verontreiniging – Deli Clean pakt het discreet en grondig aan.

Hoe?

  • we ontruimen en verwijderen van afval
  • schimmel en nicotineaanslag wordt behandeld met aangepaste producten
  • we reinigen muren en plafonds en maken die schilderklaar
  • we ontsmetten en ontgeuren
  • door middel van volledig heropfrissen
  • door middel van schilder- en behangwerken

Ontruimen en ontgeuren na huurschade

Wilt u meer weten over onze diensten zoals ontgeuren en herstellen bij huurschade?

Contacteer ons