Industriële reiniging

Ook voor industriële reiniging staat Deli Clean voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het groot onderhoud van bedrijfsgebouwen en het droogijsstralen van machineparken.

Daarnaast reinigen we ook fabriekshallen en ontstoffen we gebinten voor evenementen, opendeurdagen ... 

Onderhoud is een must

Een intensief gebruik van productiehallen, montageruimtes en werkruimtes zorgt na verloop van tijd voor vuilophoping. Een professionele en industriële reiniging is essentieel, niet alleen voor de uitstraling van het gebouw, maar ook voor het werkcomfort en de veiligheid van het personeel.

Deli Clean zorgt voor een integrale aanpak:

  • Reinigen va plafonds, ventilatieroosters en buizen ...
  • Reinigen van koepels, lichtstraten en dakvensters
  • Zuiveren van dak- en gevelafvoeren
  • Droog reinigen van muren en plafonds met reinigingspasta
  • Schilderen van muren en plafonds met airlesstechniek

Reiniging van machines

Voor jouw machinepark kan je rekenen op de diensten van de jongste tak bij Deli Clean: het droogijsstralen. Dit is een efficiënte en geavanceerde reinigingstechniek op basis van perslucht en koolzuurgas waarbij geen chemische middelen, geen water of andere vloeistoffen nodig zijn. 

Deze techniek wordt vooral in de industrie toegepast om met enorme tijdswinst en zonder gevaar voor corrosie, machines te reinigen in de voedingsindustrie, grafische en textielindustrie en de chemische industrie. Droogijsstralen is bovendien een ecologische manier van reinigen. Er komt geen schadelijk afval vrij.

Brochure met meer info over droogijstralen

Schoonmaak zonder hinder

Met onze industriële reinigingen zorgen we voor een professionele uitstraling van bedrijfsgebouwen met als resultaat een efficiënte werkomgeving.  De werken worden, op aanvraag, uitgevoerd tijdens sluitingsperiodes. Zo is er geen hinder voor productie en personeel en verlies je geen kostbare tijd.

Industriële reiniging en droogijsstralen

Wil je graag meer weten over onze industriële reiniging?

Contacteer ons