Deli clean gaat de baan op

Sinds februari is Mathias als vertegenwoordiger gestart bij Deli Clean.  De sector waarin wij werkzaam zijn is zeer uitgebreid en niet iedereen weet al wie we zijn en wat we doen.

Mathias gaat bij verzekeringsmakelaars langs om hen uit te leggen waarom ze op Deli Clean mogen vertrouwen voor een opkuis na brandschade.  Twintig jaar ervaring, geschoold en gedreven personeel, een hoge afwerkingsgraad, uiteraard kan Deli Clean je helpen !

In de sector van sociale huisvesting, dienstencentra en andere sociale instellingen zoekt Mathias de verantwoordelijke op voor de dienst huisvesting en ook hier stelt hij ons bedrijf en haar activiteiten voor. De nodige informatie en brochures bij de juiste persoon brengen is van cruciaal belang zodat bij een schadegeval de gegevens van Deli Clean onmiddellijk bij de hand liggen.

Ook immo-kantoren krijgen van klanten vaak de vraag wat ze moeten aanvangen met huurschade, hoe hun pand weer verkoop- of verhuurklaar wordt. Deli Clean ruimt niet enkel op, we hebben ook een team geschoolde schilders in huis die de ruimtes weer kunnen opfrissen, zodat in een mum van tijd geen sporen meer te zien zijn van vervuiling. Een frisse & neutrale kleur maakt een bestaande woning meteen veel aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders.

Delen