Extra kracht voor schilder- en behangwerken

Doet het mooie weer jou ook verlangen naar een frisse look voor jouw woning ? Wil je een pand verhuren en zijn de muren in alle kleuren geverfd ?  Dan zou een nieuw laagje verf vast wonderen doen !

Bij Deli Clean hebben we een team ervaren schilders in huis. Onze nieuwste aanwinst is Dimitri, een geschoolde schilder met heel wat ervaring. Na brandschade en roetschade is het plaatsen van een fixeerlaag een noodzaak. Het helpt de vervelende brandgeur weg te nemen en het voorkomt dat roetsporen doorkomen na schilder- en behangwerken. Bovendien, de fixeerlaag maakt een wereld van verschil na de opkuis. En het is natuurlijk een groot pluspunt dat we onmiddellijk na de reinigingswerken, de herstellingswerken kunnen starten.

Hetzelfde verhaal bij huurschade : we verwijderen alle rommel, reinigen en ontsmetten en ontgeuren waar nodig. Aansluitend plaatsen we een fixeerlaag op de muren en plafonds. Zo is uw pand onmiddellijk weer verkoop- of verhuurklaar ! Het oogt niet alleen frisser, alle sporen van vroegere bewoners, nicotine-aanslag en andere vervuiling verdwijnen compleet. Uw pand wordt meteen weer opgewaardeerd. Een kleine investering met groot rendement.

Meer uitleg?

Wenst u zelf meer uitleg over wat Deli Clean voor u kan doen ?  Wenst u een bezoek van onze vertegenwoordiger ?

Contacteer ons

Delen