Voor wie?

Nood aan een grondige, integrale reiniging van een pand? Doe een beroep op Deli Clean. We zijn het schoonmaakbedrijf dat je niet graag nodig hebt, maar bij verontreiniging na schade ben je vooral blij dat we er zijn.

 

Deli Clean tot uw dienst

Particulier of slachtoffer van brand of overstroming? Wil je een woning opfrissen voor verhuur of als makelaar jouw pand perfect verkoopklaar maken? Of ben je een officiële instantie en moet je instaan voor de reiniging van een sterk vervuilde ruimte?

Iedereen die geconfronteerd wordt met schade aan een gebouw kan een beroep doen op onze schoonmaakdiensten. We gaan immers veel verder dan enkel een gewone poetsbeurt. We zorgen voor integrale reinigingen in de delicaatste omstandigheden. Wij starten waar anderen afhaken!

Aanpak op maat

Deli Clean pakt uw probleem aan van A tot Z. Onze oplossingen zijn er voor:

  • Verzekeraars (Bv. opkuis en herstel bij brand- en waterschade)
  • Particuliere eigenaars en verhuurders (Bv.: reiniging na calamiteiten, ontruiming van woningen ...)
  • Sociale verhuurders: OCMW's en huisvestingsmaatschappijen (Bv.: reinigingen van sterk vervuilde sociale huurwoningen, schoonmaak na overlijden)
  • Sociale dienstverlening en zorgsector
  • Bewindvoerders en politie (Bv. opkuis van cellen, reiniging van combi’s ... )
  • Industrieën (Bv. droogijsstralen van machines, reiniging van fabriekshallen... )

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer info over onze grondige reinigingen. We werken snel en efficiënt. In geval van nood zijn we zelfs onmiddellijk beschikbaar.

Wij starten waar anderen afhaken

Een project of vraag voor Deli Clean?

Contacteer ons