Over ons

Delicate en industriële reinigingsdienst

Deli Clean heeft jarenlange ervaring in reiniging en opruiming na schade. Anders dan het gemiddelde schoonmaakbedrijf biedt Deli Clean industriële reinigingsdiensten met een hoge afwerkingsgraad. Wij starten waar anderen afhaken!

Ook na extreme aangelegenheden (geweldpleging, zelfdoding, drugsgebruik …)  staat het Deli Clean-team voor je klaar. We zijn overal inzetbaar: in het verleden reinigden wij al sterk vervuilde woningen en andere panden, politiecombi’s, gevangeniscellen en andere plaatsen.

  Multi-inzetbaar

  Je kunt bij ons terecht voor woningen en panden die verontreinigd zijn na

  Reiniging van A tot Z

  Onze reinigingsdienst omvat alle vormen van delicate en grondige industriële reinigingen. Opruimen en leeghalen, grondig schoonmaken en desinfecteren, kleine herstellingswerken en meer: je kan op ons rekenen.

  Daarnaast zijn we geregistreerd aannemer voor schilder- en behangwerken. Deli Clean biedt een totaalconcept om je woning of pand zo snel mogelijk weer bewoonbaar te maken.  

  Ruim 20 jaar ervaring

  Deli Clean werd opgericht door Jos Geldhof in 1994 met als specialisatie reinigingen na brand. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd naar een totaal-opkuis met kleine herstellingswerken, volgens de noden van de klant.  We zijn ook actief in de sociale sector. Reken op ons voor de opkuis van woningen die verwaarloosd zijn door ziekte of andere omstandigheden. Deli Clean staat ook in voor de schilder- en behangwerken. Een grote troef , want zo wordt de woning sneller bewoonbaar of verhuur/verkoopklaar! 

  Ons team van ervaren medewerkers gaat efficiënt en gedreven te werk. Snel, discreet en met respect. Onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren zorgt voor een expertise tot in de fijnste details!

  Ons werkterrein strekt zich uit over Henegouwen en West- en Oost-Vlaanderen.

  Wij starten waar anderen afhaken

  Een project of vraag voor Deli Clean?

  Contacteer ons