Ook in 2016 staan wij voor jouw paraat !

Dienstverlening en vlotte service hebben wij steeds hoog in het vaandel gedragen en dat zal in het nieuwe jaar niet minder zijn, integendeel ! Twintig jaar Deli Clean : tijd om een stapje verder te gaan :

  • Een fulltime bediende voor de administratie ; up-to-date programma's, automatisering en efficiënt stockbeheer. Dit zorgt voor een vlotte opvolging en afhandeling en u kan er steeds met al uw vragen terecht.
  • Niet gekend is niet geliefd ; we hebben een vertegenwoordiger op baan gestuurd om Deli Clean voor te stellen, gesteund door een backoffice.
  • Online aanwezigheid via website en sociale media: ook daar hebben we werk van gemaakt.

Al deze aanpassingen vertalen zich naar meer werkcomfort en een service die we stap voor stap kunnen volgen en bijsturen naar de noden en wensen van onze klanten.  Nieuw in 2016 ? Ook Deli Clean is steeds op zoek naar nieuwe technieken om het werk te verbeteren.

Zo werken wij nu ook met een reinigingspasta die we door middel van een airless aanbrengen. Deze doorzichtige film werkt 24u in en wordt daarna afgepeld. In deze film wordt het vuil, roet en stof maximaal opgenomen waardoor we in staat zijn de ondergrond perfect droog te reinigen. Er wordt tot diep in de poriën gereinigd, zonder dat er een spatje water aan te pas komt.

Interesse in onze diensten ? Reiniging na brandschade ? Huurschade ? Schilder- en behangwerken ? Contacteer ons.

Meer uitleg?

Wenst u zelf meer uitleg over wat Deli Clean voor u kan doen ?  Wenst u een bezoek van onze vertegenwoordiger ?

Contacteer ons

Delen